Minnesvärd begravning i Alvesta och Växjö 

Minnet av en begravning bär man med sig hela livet. Därför är det viktigt att den begravning som Du är med och ordnar blir så bra som möjligt, så Du och andra som var med kan minnas den med tillfredställelse. Allbo Begravningsbyrå har lång och bred erfarenhet av att arrangera alla typer av begravningar. Med empati, ödmjukhet och stor respekt för varje enskild situation vill vi möta er för att i lugn och ro planera en minnesvärd begravning utifrån era tankar och önskemål.
 

Begravning utifrån önskemål

Allbo Begravningsbyrå erbjuder nytänkande, såväl som traditionella begravningar och vara öppna för era önskemål oavsett religion och bakgrund. Vi arrangerar både kyrkliga och borgerliga begravningar och vill utifrån era personliga önskemål skapa ett värdigt och stämningsfullt avsked. Precis som varje människa är unik, så är även varje människas sorg. Därför är det viktigt för oss att dagen blir precis så som ni önskar. 

 

Ett personligt avsked  

Med personligt avsked menar vi den stund där du som anhörig får tillfälle att ta förval. Det avsked som en begravning innebär fyller en viktig funktion i sorgeprocessen, inte bara för Dig som anhörig, utan också för alla andra som stod den döde nära – släkt, vänner, skolkamrater, kollegor och grannar. Känn dig trygg med att vi hjälper dig att anordna en minnesvärd och vacker begravning i Alvesta eller Växjö 

 

Vi finns när du behöver oss 

Med en lång erfarenhet av begravningar hjälper vi dig i sorgen när någon anhörig har avlidit. Vår utgångspunkt är alltid att forma begravningar utifrån personliga tankar och önskemål. Därför är det viktigt att vi både lär känna dig som är närstående och får veta mer om den avlidne. Varmt välkommen att kontakta Allbo Begravningsbyrå, vi hjälper dig att planera en minnesvärd begravning i Växjö eller Alvesta. 

 

Vi finns här för dig dygnet runt

Har du några frågor om begravning eller vad som gäller vid ett dödsfall? Varmt välkommen att kontakta vår begravningsbyrå i Alvesta och Växjö. Det går alltid bra att ringa till vår jourtelefon på 0472-191 20.

Kontakta oss

Allbo Begravningsbyrå Värendsgatan 4B 342 30 Alvesta
Box 102, 342 21 Alvesta
Tel 0472-191 20  info@allbobegravning.se

En minnesvärd begravning

Minnet av en begravning bär man med sig hela livet och därför är det viktigt att den blir personlig och helt enligt önskemål. Vår begravningsbyrå ser till att den begravning som du är med och ordnar blir så bra som möjligt.

Ett personligt avsked

Med personligt avsked menar vi den stund där du som anhörig får tillfälle att ta farväl. Det avsked som en begravning innebär fyller en viktig funktion i sorgeprocessen.

Blommor

Det är vanligt att hedra den avlidne med olika blomsterarrangemang vid begravningen. Blommor kan ha stor betydelse för att göra begravningen stämningsfull och personlig.

Vi hjälper er

Kontakta Oss

Tel: 0472 191 20
info@allbobegravning.se